سرهنگ علیرضا ابوطالبی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان
تعامل نیروی انتظامی با منابع طبیعی نقش مهمی در حفاظت از عرصه های ملی دارد. /آتش سوزی و خشکسالی مهمترین چالش عرصه های منابع طبیعی است

تاریخ انتشار : 1401/10/05 - ساعت انتشار: ٠٩:١٧ - گروه خبری : اخبار استان

سرهنگ علیرضا ابوطالبی در دیدار صمیمانه وجلسه تعاملی وتجلیل ازفرماندهان نیروی انتظامی شهرستان دامغان در راستای صیانت و حفاظت از عرصه های منابع طبیعی با سرهنگ سیدرضا علوی فرمانده وتعدادی از روسای کلانتری و فرماندهان پاسگاه های نیروی انتظامی شهرستان دامغان داشت گفت: تعامل نیروی انتظامی با منابع طبیعی نقش مهمی در حفاظت از عرصه های ملی دارد.

سرهنگ علیرضا ابوطالبی در دیدار صمیمانه وجلسه تعاملی وتجلیل ازفرماندهان نیروی انتظامی شهرستان دامغان در راستای صیانت و حفاظت از عرصه های منابع طبیعی با سرهنگ سیدرضا علوی فرمانده وتعدادی از روسای کلانتری و فرماندهان پاسگاه های نیروی انتظامی شهرستان دامغان داشت گفت: تعامل نیروی انتظامی با منابع طبیعی نقش مهمی در حفاظت از عرصه های ملی دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلایناستان سمنان سرهنگ علیرضا ابوطالبی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در این دیدار خواستار همراهی نیروی انتظامی همچون گذشته گردید.

ایشان با تأکید بر اینکه همکاری و تعامل نیروهای انتظامی با منابع طبیعی نقش مهمی در حفاظت از عرصه های ملی دارد، گفت: اقدامات و همکاری مناسب نیروی انتظامی در جلوگیری و کاهش جرایم، تخریب و تصرف اراضی ملی بر کسی پوشیده نیست و این تلاش و همکاری ها برای حفظ طبیعت باید ادامه داشته باشد. سرهنگ علیرضا ابوطالبی با بیان اینکه دو چالش عمده، منابع طبیعی را تهدید می‌کند، آتش‌سوزی و حریق در عرصه‌های منابع طبیعی مانند مراتع و جنگل‌ها وهمینطور پدیده خشکسالی و گرد و غبار را از چالش‌های مهمی دانست که عرصه های منابع طبیعی استان سمنان را به شدت تهدید می‌کند.

وی یادآورشد: از آنجایی که همه ساله در فصل گرما، احتمال وقوع حریق در مراتع و جنگل ها افزایش می‌یابد، باید راهکارهایی حفاظتی و پیشگیرانه برای حفاظت از عرصه‌های مرتعی و جنگلی در فصل گرم سال اندیشیده شود که نخستین آن آگاهی مردم نسبت به خودداری از روشن کردن آتش در جنگل‌ها بویژه در روزهای گرم سال است.

 سرهنگ علیرضا ابوطالبی با اشاره به اینکه عمده آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌ها غیرعمدی است، گفت: برای پیشگیری از وقوع احتمالی هر گونه حریق در عرصه های طبیعی باید با ارائه آموزش‌های لازم به هموطنان، آنها را نسبت به صیانت از منابع طبیعی حساس و آگاه کنیم؛ همانطور که می دانید، بسیاری از آتش‌سوزی ها سهوی است بطوریکه با انداختن حتی یک بطری شیشه‌ای در جنگل ‌ها که در تابستان خاصیت ذره بینی پیدا می‌کند یا آتشی که در طبیعت برای تفریح روشن شده و خاموش نمی شود، شاهد وقوع آتش‌سوزی گسترده در عرصه‌های جنگلی و مرتعی می‌شویم.

سرهنگ سیدرضا علوی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان دامغان در این نشست اظهار داشت: تعامل فی ما بین دو مجموعه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و نیروی انتظامی شهرستان را بسیار خوب توصیف کرد و افزود با افزایش روز افزون این تعاملات، شاهد کاهش چشمگیر تصرفات و تخریب اراضی ملی در استان خواهیم بود.

سرهنگ سیدرضا علوی تصریح کرد: یکایک افراد جامعه باید نسبت به حفظ عرصه‌های طبیعی که متعلق به خودشان است، احساس مسئولیت کنند؛ بویژه در شرایطی که کشور با معضلات زیست محیطی نوظهور از جمله پدیده گرد و غبار مواجه است، این پدیده نشان داد که عوارض و مخاطرات زیست محیطی و منابع طبیعی، تنها متوجه قشر یا سازمانی خاص نیست بلکه عموم جامعه را درگیر می‌کند.

سرهنگ علیرضا ابوطالبی با اشاره به نقش مردم در حفاظت از عرصه های جنگلی و مرتعی گفت: مردم با مشاهده آتش‌سوزی و تخریب منابع طبیعی می‌توانند مراتب را به سامانه تلفنی رایگان ۱۵۰۴و ۱۳۹ اطلاع دهند؛ بر این اساس، یگان حفاظت در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام به بررسی و رفع موضوع خواهد کرد؛ همچنین در بحث اطفاء حریق کشیک‌های ۲۴ ساعته با اولویت پیشگیری از وقوع حریق هرساله تشکیل می‌شود.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج




-->