ابوالقاسم طاهری مشاور مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان
حیات انسان، منوط به داشتن منابع طبیعی است

تاریخ انتشار : 1401/12/28 - ساعت انتشار: ١٣:٤٨ - گروه خبری : اخبار استان

سمنان پانا - ابوالقاسم طاهری مشاور مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه حیات انسان، منوط به داشتن منابع طبیعی است، گفت منابع طبیعی میراث ماندگاری برای آیندگان خواهد بود.

سمنان پانا - ابوالقاسم طاهری مشاور مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه حیات انسان، منوط به داشتن منابع طبیعی است، گفت منابع طبیعی میراث ماندگاری برای آیندگان خواهد بود.

ابوالقاسم طاهری، در گفت و گو با پانا، با عنوان این مطلب که محیط زیست از جمله نعمت های خدادادی و جزء گنجیه های گرانبهایی است که باید برای نسل های آینده حفظ شده تا آیندگان نیز بتوانند از این مواهب الهی بهره‌مند شوند، خاطرنشان کرد: نابودی محیط زیست، آثار مخرب جبران ناپذیری دارد که نباید در این مسئولیت اجتماعی کوتاهی کنیم.

وی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و نیمه شعبان، با اشاره به اینکه دانش آموزان همیار طبیعت با غرس نهال در مدارس و فضاهای آموزشی و تربیتی، ضمن فراگیری روش‌های حفظ و نگهداشت منابع طبیعی، فرهنگ توجه به محیط طبیعی را می آموزند، تصریح کرد: امیدوارم دانش آموزان، همپای خانواده های خود، نسبت به اهمیت درخت و درختکاری و حفظ محیط زیست واقف شده و در راستای داشتن کشوری سرسبز و آباد تلاش کنند.

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان، حفاظت از عرصه‌های طبیعی، ملی و انفال عمومی را یکی از مهم‌ترین نکات تربیتی مدنظر سازمان دانش آموزی در راستای تربیت اجتماعی دانش‌آموزان ذیل ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و منش تربیتی «طبیعت دوستی» عنوان کرد و افزود: برنامه‌های متعدد تربیتی در این حوزه از سوی سازمان دانش‌آموزی استان سمنان پیش‌بینی شده است که جای تقدیر دارد.

طاهری اظهار کرد: اجرای این برنامه‌ها برای این است که ما از منابع طبیعی درست استفاده کنیم و در حفظ و در نگهداشتن آن تلاش کنیم، به ویژه دانش‌آموزان یاد بگیرند که چگونه از منابع طبیعی استفاده کنند و بتوانند به خانواده‌های خود یاد بدهند، زیرا که منابع طبیعی برای ما مهم است و باید آنها را حفظ کنیم و بدانیم طبیت برای نسل‌های آینده یک موهبت الهی است.

وی با عنوان این مطلب که درختکاری سبب می‌شود روحیه انسان شاد باشد، ادامه داد: حفظ منابع طبیعی و درختکاری در دین اسلام جایگاه بسیار بالای دارد. هم پاداش بالایی نزد خداوند دارد، هم دارای مزیت‌های دنیایی است.

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: پیامبر‌اسلام(ص) فرمود: « هرکسی درخت بکارد و آن درخت میوه دهد و تا زمانی که مردم از آن میوه‌های آن درخت استفاده کنند، پاداشی از جانب خدا به فرد عنایت می‌شود.» دین اسلام به درختکاری بسیار اهمیت داده است و همه ما تا آنجایی که می‌توانیم باید نهال بکاریم و نهال کاشتن را به عنوان یک فرهنگ در بین همه مردم و دانش‌آموزان ترویج دهیم.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج




-->